Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч з безробітними

Дата: 10.04.2019 08:08
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

9 квітня в приміщенні Кременецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулась зустріч начальника Кременецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Маринюка О.С. з громадянами, які отримали статус безробітних.

Олександр Маринюк ознайомив присутніх з перевагами легального працевлаштування та офіційної виплати заробітної плати, можливостями добровільної участі в системі  загальнообов»язкового державного соціального страхування. Надав роз’яснення вимог чинного пенсійного законодавств щодо  наявності  необхідного  мінімального страхового стажу для призначення пенсії, який у поточному році становить 26 років страхового стажу. Наголосив на можливості зареєструватись користувачами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та отримувати актуальну інформацію безпосередньо з бази даних персоніфікованого обліку.

Крім того О.Маринюк розповів про запровадження з березня 2019 року виплат громадянам житлових субсидій готівкою, зокрема для тих кому субсидії були призначені ще у 2018 році і для тих, хто став субсидіантом у 2019 році. На даний час проводиться виплата пенсій за квітень місяць та одночасно березневих субсидій.

На завершення зустрічі всім присутнім було вручено інформаційні буклети об’єднаного управління.

 

Адміністрація Кременецького ОУ ПФУ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь