Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кущовий семінар для учасників правовиховної роботи

Дата: 14.12.2017 08:12
Кількість переглядів: 727

Фото без опису       

12 грудня 2017 року працівники служби у справах дітей Кременецької міської ради взяли участь в кущовому семінарі-тренінгу для працівників Кременецького, Ланівецького, Шумського районів, служб  у справах дітей,   відділів освіти, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділів національної поліції, які ведуть питання запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень у дитячому середовищі.
        Зазначений захід на тему: «Взаємодія суб’єктів правовиховної роботи щодо профілактики подолання безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень у дитячому середовищі» провели спеціалісти служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації: начальник служби Дрозд Ростислав Омелянович, завідувач сектору соціально-правового захисту дітей Власюк Олена Андріївна,  головний спеціаліст сектору соціально-правового захисту дітей Дуда Тетяна Станіславівна.
        Семінар був проведений на базі Кременецької районної державної адміністрації за сприянням служби у справах дітей Кременецької райдержадміністрації.


    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь