Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ОПЕРАЦІЯ «ЛІТО – 2018»

Дата: 22.06.2018 08:18
Кількість переглядів: 554

Фото без опису      

У Кременці  під час літніх канікул  працівники  служби у справах дітей  Кременецької міської ради,  Кременецького відділу поліції  ГУНП в Тернопільській області, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проводять попереджувально-профілактичні заходи комплексної  державно-громадської операції «Літо-2018» (спільний наказ №56-од/27-од/151 від 08 червня 2018 року).           
        Саме влітку діти часто залишаються без уваги дорослих, своїх батьків, вчителів.  В  цей час зростає кількість дитячого травматизму, правопорушень і різних неприємних ситуацій, в які можуть потрапити діти. Недопущення таких випадків – головне завдання оперативно-профілактичної операції «Літо-2018».
        В ході  операції  буде проведено ряд рейдів,  мета яких  - виявлення і влаштування дітей,  які бродяжать, жебракують, виховуються в неблагополучних сім’ях. 
        Працівники служб також  перевірятимуть дотримання торгівельними закладами міста  дотримання законодавства України щодо заборони продажу дітям алкогольних напоїв, тютюнових, наркотичних виробів.  А також законності функціонування комп’ютерних  клубів, виконання нормативно-правових актів про обмеження перебування дітей без супроводу дорослих у нічний час в громадських місцях.
       Здійснять профілактичні заходи спрямовані на запобігання вчиненню дітьми суспільно небезпечних діянь,  поширенню шкідливих звичок серед дітей, попередження насильства та жорстокого поводження у сім’ях з дітьми.   
       Здійснюватиметься   контроль за умовами утримання дітей, які перебувають на місцевому обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах з метою  забезпечення їх соціальним супроводом, за організацією в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, змістовного дозвілля дітей.  
       Також робота працівників буде направлена на пропаганду здорового способу життя, активного відпочинку, попередження різних негативних звичок, які можуть мати місце в середовищі неповнолітніх, дитячого травматизму та нещасних випадків на водоймах, будівельних майданчиках та інших територіях підвищеного ризику. 
        Діти будь-якого віку повинні бути завжди під пильним оком своїх батьків. Прохання  до дорослих громадян  міста: постійно цікавитись де і з ким проводить час ваша дитина, бути уважними до того чим вона займається  у вільний час,  якнайцікавіше організовувати  дозвілля своїх дітей. Тільки в такому разі літній відпочинок дітей буде  цікавим і безпечним.   
                                         
                                                                                                                     Служба у справах дітей Кременецької міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь