Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ОПЕРАЦІЯ «ЛІТО – 2018»

Дата: 22.06.2018 08:18
Кількість переглядів: 542

Фото без опису      

У Кременці  під час літніх канікул  працівники  служби у справах дітей  Кременецької міської ради,  Кременецького відділу поліції  ГУНП в Тернопільській області, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проводять попереджувально-профілактичні заходи комплексної  державно-громадської операції «Літо-2018» (спільний наказ №56-од/27-од/151 від 08 червня 2018 року).           
        Саме влітку діти часто залишаються без уваги дорослих, своїх батьків, вчителів.  В  цей час зростає кількість дитячого травматизму, правопорушень і різних неприємних ситуацій, в які можуть потрапити діти. Недопущення таких випадків – головне завдання оперативно-профілактичної операції «Літо-2018».
        В ході  операції  буде проведено ряд рейдів,  мета яких  - виявлення і влаштування дітей,  які бродяжать, жебракують, виховуються в неблагополучних сім’ях. 
        Працівники служб також  перевірятимуть дотримання торгівельними закладами міста  дотримання законодавства України щодо заборони продажу дітям алкогольних напоїв, тютюнових, наркотичних виробів.  А також законності функціонування комп’ютерних  клубів, виконання нормативно-правових актів про обмеження перебування дітей без супроводу дорослих у нічний час в громадських місцях.
       Здійснять профілактичні заходи спрямовані на запобігання вчиненню дітьми суспільно небезпечних діянь,  поширенню шкідливих звичок серед дітей, попередження насильства та жорстокого поводження у сім’ях з дітьми.   
       Здійснюватиметься   контроль за умовами утримання дітей, які перебувають на місцевому обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах з метою  забезпечення їх соціальним супроводом, за організацією в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, змістовного дозвілля дітей.  
       Також робота працівників буде направлена на пропаганду здорового способу життя, активного відпочинку, попередження різних негативних звичок, які можуть мати місце в середовищі неповнолітніх, дитячого травматизму та нещасних випадків на водоймах, будівельних майданчиках та інших територіях підвищеного ризику. 
        Діти будь-якого віку повинні бути завжди під пильним оком своїх батьків. Прохання  до дорослих громадян  міста: постійно цікавитись де і з ким проводить час ваша дитина, бути уважними до того чим вона займається  у вільний час,  якнайцікавіше організовувати  дозвілля своїх дітей. Тільки в такому разі літній відпочинок дітей буде  цікавим і безпечним.   
                                         
                                                                                                                     Служба у справах дітей Кременецької міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь