Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Засідання комісії з питань захисту прав дітей

Дата: 23.02.2018 08:23
Кількість переглядів: 405

Фото без опису         

  22 лютого відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей   Кременецької міської ради. Проводив засідання перший заступник міського голови М.М. Матвіюк.
           У засіданні взяли участь  керівники структурних підрозділів  міської ради:   відділу освіти, соціального захисту населення, служби у справах дітей, юридичного відділу, у справах сім’ї, молоді та спорту, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді,  Кременецького відділу поліції  ГУНП в Тернопільській області.  На засідання комісії запрошена методист відділу освіти Кременецької міської ради, психолог Шевчук Лариса Феофанівна.
           На порядок денний було винесено 4 питання:  надання дозволу   на  укладення договору дарування ½ частини квартири на ім’я  малолітнього;    надання висновку про доцільність/ недоцільність позбавлення батьківських прав;  про подання до суду заяви про залишення позову без розгляду; про утримання і виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім’ях опікунів і піклувальників та виконання покладених на них обов’язків.
         Доповідали:  головний спеціаліст-юрисконсульт служби у справах дітей Данилюк М.М.,  начальник служби у справах дітей  Кременецької міської ради  Бесяда Н.Ф.
         Запропоновані питання, були обговорені членами комісії з питань захисту прав дітей.   За результатами засідання складений протокол та прийняті відповідні рішення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь