Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

«Prime Leader School» стартує у Кременці 5 лютого

Дата: 29.01.2019 08:23
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

У Кременці з нетерпінням очікують початку роботи «Prime Leader School», яка стартує уже 5 лютого. Це ділова школа для ділових людей, які прагнуть зробити цей світ життєрадіснішим і зручнішим. Формування сучасного світогляду на бізнес – процеси в суспільстві і створення нових ділових інструментів. Це новий досвід для міста та унікальна нагода для мешканців покращити своє життя.

- Ми віримо в Кременець і в те, що життя кременчан можна зробити кращим, – розповів «Терену» керівник Мотиваційного центру «Можливо ВСЕ», який об'єднує творчих та ідейних людей Олексій Радчук. – Впродовж дев’яти тренінгів, котрі проводитимуть дев’ять різних спікерів, ми намагатимемося дати людям інструмент для втілення їхніх ідей та ініціатив.

Серед тренерів «Prime Leader School» керівники громадських організацій, політологи, ресторатор з Тернополя та міський голова Збаража. Кожен спікер ділитиметься досвідом у власній галузі. Кожен тренінг складатиметься з двох частин, між якими буде перерва на каву.

Вартість одного тренінгу залежить від того у скількох з них бере участь слухач. Для учасників повного пакету благодійний внесок становить 55 грн, за умови участі в одному чи кількох тренінгах – 100 грн за один захід.

Зареєструватися для участі можна на сайті «Prime Leader School»

Джерело: "Терен"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь