Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ПЕРЕВІРТЕ СВОЇ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ У ДЕРЖАВНОМУ РЕЄСТРІ ВИБОРЦІВ

Дата: 21.01.2019 08:26
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

31 грудня 2018 року розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Починаючи із 04.04.2016 року, реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання особи на території міста Кременця здійснює відділ формування та ведення реєстру територіальної громади Кременецької міської ради.

Слід зауважити, що до зазначеного відділу Кременецьким районним сектором управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області були передані адресні картки та картки реєстрації особи, які були заведені із 2013 року. Тобто, якщо особа, починаючи із 01.01.2013 року, не зверталася до Кременецького РС УДМС України в Тернопільській області, то її адресна картка та картка реєстрації особи у відділі формування та ведення реєстру територіальної громади Кременецької міської ради — відсутня.

У зв’язку із вищевикладеним та з метою дотримання виборчих прав громадян відділ ведення Державного реєстру виборців Кременецької міської ради просить:

- мешканців міста Кременця, і в першу чергу мешканців 1997-2000 років народження, перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців;

- жителів міста Кременця, які народилися у 2001 році включно, перевірити наявність своїх карток реєстрації особи у відділі формування та ведення реєстру територіальної громади Кременецької міської ради з метою Вашого включення до відомостей періодичного поновлення Державного реєстру виборців за відповідний період та подальшого внесення до Державного реєстру виборців.

Із собою мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України для осіб, які нещодавно були прийняті до громадянства України.

Перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців можна виключно особисто безпосередньо у відділі ведення Державного реєстру виборців Кременецької міської ради, який знаходиться за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 67, каб. №10, тел. 2-18-60, а також скористатися онлайн-сервісом “ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ВИБОРЦЯ” на сайті Центральної виборчої комісії у розділі “Державний реєстр виборців”.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь