Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Делегація з Кременця взяла участь у розширеному засіданні Ради регіонального розвитку

Дата: 20.03.2019 08:46
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

Учора, 19 березня, у Тернополі відбулося розширене засідання Ради регіонального розвитку Тернопільської області під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Участь взяли й представники Кременеччини. Зокрема до засідання долучилися голова Кременецької міської ради Олексій Ковальчук та секретар міської ради Галина Мельник.

На порядку денному – обговорення та затвердження перспективного плану області на 2019-2021 роки. Відбувався захід у ТРЦ «Подоляни» за участі також Першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва, Міністра юстиції Павла Петренка, керівництва області, усіх районів та громад Тернопільщини. Загалом у залі були присутні близько тисячі гостей.

Тернопільщина стала флагманом реформи децентралізації. Сьогодні в області уже 49 ОТГ, що означає більше половини території покрито громадами і якість життя на місцях покращується. З цього розпочав свій виступ Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він зазначив, що потрібно працювати над тим, щоб закріпити реформу децентралізації в Конституції, що посприяє ще більшому згуртуванню українців.

  • 70% населення України мають доступ до реформи децентралізації. Тоді як 30% громадян не можуть відчути переваг від неї. Ніхто не має страждати через відсутність політичної волі на місцях. Робота має бути максимально ефективною, – наголосив Прем'єр-міністр України.

Володимир Гройсман підкреслив, що наступні вибори мають відбутися на новій територіальній основі.

  • Країна має бути об'єднана та згуртована спроможними та ефективними громадами. Бо я не приймаю зневажливого ставлення до українських громадян, – акцентував він.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь