Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Нагородження Відзнакою імені Олександра Капіноса

Дата: 12.10.2018 08:50
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

З концертом-вшануванням кобзарів та лірників відбулося урочисте нагородження Відзнакою імені Олександра Капіноса у затишній залі Гуго Колонтая Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка. На захід завітало чимало кременчан, родина, друзі Героїв, громадські активісти, представники влади. Приїхав до Кременця й батько загиблого на Майдані юного Героя зі  Збаража Устима Голоднюка Володимир.

Не могли не взяти участі у заході працівники Кременецької міської ради та голова Олексій Ковальчук. Він особисто був знайомий із Сашком Капіносом, окрім цього – об’єднує спільна мала батьківщина. Тож міський голова не минає своєю увагою жодного заходу, який тим чи іншим чином стосується імені Олександра Капіноса.

Хто і для чого заснував відзнаку розповіла наречена Сашка Олена Котляр.
«Щоб пам’ять про Олександра Капіноса була живою, і його справи та мрії продовжувалися в діях інших людей, ГО «Родини Героїв Небесної Сотні» заснувала Відзнаку імені Олександра Капіноса. 

Сашко відкривав молоді красу рідних українських звичаїв, традицій. Тому у 2018 році в межах реалізації цієї Відзнаки відбувся конкурс на кращий освітньо-культурний проект для людей, в серці яких палає вогник любові до рідного. Сашко вірив, що українські традиції не лише відродяться, а й набуватимуть все більшої популярності серед молоді».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь