Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

прес-брифінг, присвячений Міжнародному дню боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

Дата: 27.11.2017 08:32
Кількість переглядів: 445

24 листопада 2017 року, в приміщені Кременецької районої ради  відбувся прес-брифінг, присвячений Міжнародному дню боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, В даному заході взяли участь: Онишкевич В.О.-заступник голови райдержадміністрації,Стефанський В.А.- голова районної ради, Матвіюк М.М.- перший заступник міського голови, Станіславенко А.В. - начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради, Петрук В.П.-начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту РДА, Пилипчук С.К.- начальник служби у справах дітей РДА, Злочевська А.М.- начальник Кременецького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Міщук Р.В.- інспектор ювенальної превенції Кременецького відділу ГУНП в Тернопільській області, Залюбовський П.Ю. -головний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради.

Обговорювалися питання та методи, як зупинити насильство щодо всіх жінок та дівчат, в першу чергу вразливих груп населення, зокрема: внутрішньо переміщених осіб, мігранток, представниць національних меншин, які постраждали від конфліктів в сім'ї.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь