Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

XXV Міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті Заслуженого журналіста Михайла Баліцького

Дата: 19.03.2018 09:13
Кількість переглядів: 483

Масу позитивних емоцій та адреналіну отримали учасники, гості та глядачі XXV Міжнародного турніру з міні-футболу пам’яті Заслуженого журналіста Михайла Баліцького.

Фото без опису

Участь у боротьбі за Кубок брали 11 команд з усієї України. Команд фіналістів та учасників змагань привітали та нагородили організатори змагань – Кременецької міська рада (зокрема, відділ сім`ї молоді та спорту) , Кременецька РДА, Кременецька районна рада, Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради, відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури РДА та ТОВ «Інформаційний центр «Діалог» .

У жорсткому дводенному змаганні переможцями стали: третє місце – команда м. Луцьк. Друге місце – м. Ківерці (Волинська область). Перемогу у ювілейному турнірі здобула команда ФК «Агропродсервіс» м. Тернопіль. Учасники отримали кубки, грамоти, пам'ятні сувеніри, вимпела, прапори та книжки ювілейного турніру.

Після урочистого закриття турніру, учасники зібралися в неофіційній обстановці, поділилися враженнями та зійшлися на думці, що захід у Кременці відбувається на надзвичайно високому рівні. Тож з кожним роком кількість бажаючих узяти у ньому участь біде лише збільшуватися.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь