Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Стартувала державно-громадська операція “Діти Тернопільщини проти насильства, бездоглядності, за духовність та сімейну злагоду”

Дата: 28.03.2019 09:20
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

На виконання законів України “Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей”, “Про запобігання та протидію домашньому насильству”,   розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29.11.2018 року № 891 “Про забезпечення соціально-правового захисту дітей, профілактики правопорушень та злочинності у дитячому середовищі”, на виконання обласної програми запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2017-2021 роки, спільного наказу служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільського обласного центру для сім’ї, дітей та молоді, головного управління національної поліції в Тернопільській області  від 20 березня 2019 року №12-н-од/17-од/698 та з метою розв’язання проблем дитячої бездоглядності, попередження насильства в сім’ї, проявів булінгу, покращення профілактичної правовиховної роботи з батьками щодо виховання дітей,  захисту прав та законних інтересів дітей  у м. Кременці   25 березня   стартувала державно-громадська операція “Діти Тернопільщини проти насильства, бездоглядності, за духовність та сімейну злагоду”.
           В ході операції будуть проводитись рейди за участі спеціалістів служби у справах дітей, відділу національної поліції, центру соціальних служб для дітей сім’ї, дітей та молоді, громадськості з метою виявлення дітей по відношенню до яких існує загроза вчинення насильства, щодо яких було вчинено насильство, дітей, які були залучені до небезпечних соціальних мереж, безпритульних дітей та вжиття заходів щодо їхнього виховання та влаштування.
           Будуть перевірятися умови проживання та зайнятості малолітніх та неповнолітніх дітей, які проживають в сім’ях, які знаходяться в складних життєвих обставинах. З метою соціально-правового захисту дітей м. Кременця, будуть притягнені до відповідальності дорослі, які порушують   права дітей.
          Операція триватиме до 20 квітня цього року.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь