Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Розвиток туризму

Дата: 25.04.2018 10:06
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Працівники Кременецької міської ради взяли участь у семінарі на тему: «Розвиток туристичних дестинацій. Досвід Угорщини». Якщо Закарпаття у туризмі співпрацює із Угорщиною, то Тернопільщині радять дивитися у бік Польщі. Надто це стосується Кременця. Адже наше місто має давні дружні відносини із польськими містами. Спікери радили робити ставку на Замковій горі і гастрономічному туризмі.

- Люди їдуть на Кременеччину і важливо створити їм такі умови, аби вони залишали гроші, – зазначив  начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський.

Останніми роками у Кременці суттєво покращилася туристична інфраструктура, з’явилися нові заклади, котрі готові приймати гостей. Проте в Україні необхідно запроваджувати моду на туризм, вважають учасники семінару. Наприклад, у західній Європі існує практика обов’язкового відвідування туристичних дестинацій впродовж шкільних канікул.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь