Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Ансамбль "Любисток" на туристичній виставці Expo-Batumi у Грузії

Дата: 15.05.2018 10:27
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

Честь представляти Україну на туристичній виставці Expo-Batumi в Грузії мав вокально-інструментальний ансамбль «Любисток» відділу культури та туризму Кременецької міської ради. Від України на заході - Тернопільщина та Львівщина. З десяти членів делегації – четверо чарівні кременчанки, котрі побували у дружній державі вперше. Грузія захоплено слухала ансамбль, котрий впродовж трьох днів репрезентував народні пісні та музику.

Було б несправедливо не скористатися нагодою послухати й славетні грузинські пісні. Лідерка колективу «Любисток» Ольга Гаврилюк зізналася, що дівчата потоваришували з одним із Батумських хорів і навіть запросили його до Кременця.

Кременецьких музиканток вразила дружня і гостинна Грузія. Чути про цю країну – це одне, а побачити і переконатися на власні очі, вуха та навіть відчути на смак – геть інше.

«Гостинні, співучі, з прекрасним почуттям гумору люди, тисячолітні традиції, чудова кухня – це якщо коротко, – ділиться враженнями Ольга Гаврилюк. – Цікаво, що грузинські діти досконало знають історію, традиції своєї країни. Вони навіть можуть детально розповісти про будь-який рецепт національної страви та особливості приготування».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь