Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Щодо проведення громадських слухань

Дата: 26.07.2018 10:33
Кількість переглядів: 379

 

У відповідності   до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» у строк з 20.07.2018 р. по 20.08.2018р. проводиться оприлюднення та розгляд детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Шевченка в  м. Кременець Тернопільської області.

Ознайомитися з детальним планом території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Шевченка в  м. Кременець можна в Управлінні архітектури, ЖКГ та земельних відносин Кременецької міської ради за адресою: вул. Базарна, 9 м. Кременець, або на офіційному сайті Кременецької міської ради.

 Обговорення пропозицій до детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Шевченка в  м. Кременець              о 14.00 годині 20.08.2018 року в приміщенні Кременецької міської ради.

__________________________________________________________

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» у строк з 20.07.2018 р. по 20.08.2018р. проводиться оприлюднення та розгляд детальних планів території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Вишнівецька в м. Кременець.

Ознайомитися з детальними планами території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Вишнівецька в м. Кременець можна в Управлінні архітектури, ЖКГ та земельних відносин Кременецької міської ради за адресою: вул. Базарна, 9 м. Кременець, або на офіційному сайті Кременецької міської ради.

Обговорення пропозицій до детальних планів території під будівництво індивідуальних гаражів по вул. Вишнівецька в                                     м. Кременець відбудуться о 14.00 годині 20.08.2018 року в приміщенні Кременецької міської ради.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь