Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Українсько-Китайський бізнес-форум

Дата: 13.09.2017 10:39
Кількість переглядів: 474

На виконання листа Китайської Торгової Асоціації від 04.09.2017р. №03/1-205, що надійшов в департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, інформуємо про наступне.

19 вересня 2017 р. Китайська Торгова Асоціація разом з Польсько-Китайською Інвестиційною Палатою організовують у м. Києві Українсько-Китайський бізнес-форум, основна мета якого - встановлення бізнес зв’язків між представниками українських та китайських Ділових кіл. З китайської сторони захід планують відвідати представники органів державної влади та ділових кіл м. Шеньчжень.

У зв’язку з зазначеним та з метою встановлення прямих контактів між представниками ділових кіл України та Китаю, до участі у зазначеному Форумі запрошуються підприємці Тернопільщини, які спеціалізуються в сферах оптичного виробництва, НЦЬ-ТесЬ, переробки продуктів харчування, транспортування вантажів, а також зацікавлені у залученні зовнішніх інвестицій.

Просимо розповсюдити дану інформацію серед зацікавлених суб’єктів господарювання району/міста та проінформувати до 10:00 год. 15.09.2017 року департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації в електронному вигляді на адресу : ігупа.рог5ЄУа@цтаі1.сош.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь