Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Щодо вимкнення аналогового телевізійного мовлення

Дата: 16.08.2018 11:09
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Відповідно до постанови КМУ від 09.06.2006 №0815 в області з 31.08.2018р. буде відключено аналогове телевізійне мовлення, а тому існує потреба на місцевому рівні вжити заходів з поінформованості населення, зокрема, щодо необхідності встановлення і налаштування телеприймачів та перетворювачів цифрового сигналу (відповідне звернення надійшло від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення).

У зв’язку з відключенням каналового мовлення очікується підвищення попиту населення на обладнання (телетюнери) для прийому ефірного телебачення в цифровому стандарті DVB-T2 (MPEG-4).

Виходячи з вищенаведеного, просимо субєктів господарювання (керівників торгових закладів), які здійснюють продаж електронної побутової техніки в місті Кременець передбачити в продажі необхідне обладнання для прийому ефірних цифрових программ, зокрема і, так званих «бюджетних варіантів» для задоволення малозабезпечених верств населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь