Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Учні міської школи у небезпеці через відсутність розмітки на дорозі

Дата: 05.09.2018 11:48
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Дорога поблизу навчального закладу – це завжди ризик підвищеної аварійності. А надто, коли поруч немає пішохідного переходу. Саме з такою проблемою зіштовхнулися учні, батьки та вчителі Кременецької ЗОШ №4.

Раніше біля школи був перехід, але нещодавно його перенесли аж за зупинку. Тепер від попереднього місця, де можна було безпечно перейти дорогу залишився лише невиразний слід, а новий перехід дорожня служба нанести, очевидно, забула.

- Ми уже давно самі нанесли б лінії на дорозі, – каже директор школи Юрій Козачук. – Проте зробити цього не можемо, бо це дорога державного значення і за її стан відповідає Тернопільський облавтодор.

Доки оглядаємо місце, повз школу на чималій швидкості пролітають великогабаритні вантажівки. Стає зрозуміло, що діти справді у небезпеці. Батьки, що підходять також скаржаться на необлаштований перехід.

- Цю проблему необхідно негайно вирішити, знаки з дороги видно погано, розмітки немає, самим страшно переходити, не кажучи про дітей, – скаржиться одна з матусь. – Якщо автодор не почує наших прохань, ми вдамося до кардинальніших заходів, аж до перекриття траси.

Неодноразові звернення у Cлужбу  автомобільних доріг у Тернопільській області щодо нанесення розмітки результатів наразі не дали. Тим часом учні ЗОШ №4 досконало знають правила дорожнього руху. У коридорі школи для цього є спеціально розмальована навчальна частина, де діти під час гри вивчають правила. І там, на відміну дороги державного значення, є пішохідний перехід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь