Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До дня вишиванки

Дата: 17.05.2018 12:11
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

   Генетичний код, символ нації, невід’ємна частка традиційного одягу… Як би ми не називали Вишиванку, це оберег із тисячолітньою традицією.

   З кожним роком Всесвітній День вишиванки, що припадає на третій четвер травня, відзначають із усе більшим масштабом. Більшість новин, світлин у соцмережах та у ЗМІ сьогодні присвячені Вишиванці.

   Не виняток й колектив Кременецької міської ради. Ми, як і усі кременчани та українці в усьому світі, шануємо цю глобальну частину наших багатих традицій. І, як усі долучаємося до відзначення цього свята.

   У цей яскравий різнобарв’ям, світлий день бажаю родинам кременчан миру, злагоди, благополуччя. Нехай у наших серця і душах оселяться спокій та любов, а життя наповнюється радістю та щастям! А магічний візерунок на наших вишиванках хай береже нас від усього злого, стане нашим талісманом та оберегом у прагненні змінити майбутнє до кращого!

   З повагою міський голова                                                                                                 Олексій КОВАЛЬЧУК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь