Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Де брати європейські і американські гроші для розвитку туризму

Дата: 23.02.2018 12:36
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Що таке туристична дестинація та де брати європейські та американські гроші для розвитку туризму у своєму ОТГ розповідали на семінарі у Тернопільському центрі розвитку місцевого самоврядування. Хоча тема безпосередньо стосувалася розвитку сільського та зеленого туризму, на заході учасники вивчали й Світовий та український туризм, його тенденції і тренди, правові основи, існуючі та перспективні види туризму, відмінності туристичних регіонів України.

Координатор заходу – фахівець, менеджер, керівник мережі Української асоціації Greenways Сергій Підмогильний, спікери заходу начальник відділу туризму ТОДА Назар Яворський, голова ГО «Туристична аcоціація Тернопілля» Наталя Волощук та викладачі тернопільських вишів.

- В Україні є багато американських та європейських грошей, треба лише не лінуватися їх взяти, – зазначив директор Тернопільського центру розвитку місцевого самоврядування Віктор Литвинчук, очевидно, маючи на увазі участь у різних закордонних програмах та грантах.

 

Цікавими темами для представників громад став розвиток туристичних дестинацій, туристичні ресурси, доступність, інфраструктура, участь людей, організація забезпечення розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь