Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

«Євровело в Україні»

Дата: 16.07.2018 12:53
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

11 липня в Кременець завітали координатор проекту «Євровело в Україні» Олександр Папірний та велосипедист з Фінляндії Марк, які беруть участь у велосипедному промотурі, який проходить українською ділянкою туристичного маршруту Євровело-4, фінальна точка якого ? Краків, Польща.

         Основна мета велотуру ? промоція маршруту Євровело в Україні, активісти намагаються привернути увагу до питання велотуризму в Україні та облаштування української ділянки європейського веломаршруту.

І Олександр, і Марк вже мають чималий досвід велотуризму, і зокрема, поїздок по маршрутам Євровело. Промотур триватиме орієнтовно 10 днів українською частиною маршруту та 7 днів польською. За сприятливих умов велосипедисти планують дістатися фінальної точки 25 липня.

Веломаршрут Євровело-4 розпочався у французькому місті Роскофф і завершується у Києві. Українська ділянка веломаршруту складає понад  700 км. і охоплює шість областей: Львівську, Тернопільську, Рівненську, Хмельницьку, Житомирську та Київську.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь