Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До Кременця завітала Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна

Дата: 14.05.2019 14:19
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Сьогодні кременчани мали честь приймати у своєму місті особливу гостю. До Кременця завітала зірка спорту, олімпійська чемпіонка, українська біатлоністка Олена Підгрушна. Вона приїхала на запрошення Інклюзивного-Ресурсного центру Кременецької міської ради, де особисто зустрів її міський голова Олексій Ковальчук.

Побачити та поспілкуватися з легендою українського спорту, ім`я котрої відоме в усьому світі, мали нагоду учні місцевих шкіл на базі гімназії. Олена Підгрушна розповіла про особливості біатлону і чому цей вид спорту складніший за інші. Діти слухали спортсменку із захватом, усі могли задати питання.

Також Олена розповіла – що пов’язує її з Кременцем. Мало кому відомо, що 10 років тому вона працювала дільничним у місцевому відділку міліції.

– Спортсмени, котрі мають справу зі зброєю, тим чи іншим чином пов`язані зі службою. Тож мені свого часу довелося працювати дільничним у Кременецькому відділку тоді ще міліції, – розповіла чемпіонка.

Нині вона має звання майора Нацгвардії, чому надзвичайно радий її батько, котрий і сам зробив кар’єру військового.

Окрім цього Олена Підгрушна відвідала й Кременецький ліцей ім. Нестора Літописця. Своїм прикладом вона неабияк надихнула місцеву молодь не лише на заняття спортом, а й на те, що завжди потрібно йти до поставленої мети та невпинно працювати над собою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь