Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Працівники Кременецької міської ради взяли участь у Всеукраїнській акції "Чисте довкілля"

Дата: 05.04.2019 14:28
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Сьогодні працівники Кременецької міської ради, управлінь, відділів структурних підрозділів, а також навчальних закладів уже вкотре долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Захід проводять в рамках Українського дня довкілля, що цього річ припадає на 6 квітня.

Під час прибирання учасники акції зібрали сотні кілограм сміття навколо міста. Зокрема – при в’їздах з боку Тернополя, Почаєва та Рівного. Чого тільки не знаходили – починаючи від засобів гігієни, битих пляшок, пластику до старої сантехніки та побутової техніки. В одному місці знайшли навіть гаманець. Щоправда, без грошей та документів. Очевидно, комусь не пощастило стати жертвою крадія, а гаманець зловмисник викинув на обочині.

Головна мета Всеукраїнського дня довкілля – підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Поява цього свята пов'язана не з подіями в самій Україні, а з проведенням Стокгольмської конференції. Саме на річницю цієї події і була призначена дата свята. Конференція, що відбулася в Стокгольмі, зіграла вирішальну роль в глобальному екологічному русі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь