Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2018 14:30
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Шановні кременчани!

Від усього серця вітаю усіх вас зі святами, які уже на порозі! Вони добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця. З Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає дарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемоги, та були в ньому й складнощі та біль втрат. Ми отримали новий життєвий досвід, доклали максимум зусиль, аби наше місто було гарним та затишним як для кременчан, так і для гостей.

Дякую всім небайдужим містянам, підприємствам, організаціям, установам, приватним підприємцям, громадським організаціям, які плідно працювали, були активними й ініціативними, відгукувалися на прохання й долучалися до всіх добрих справ. Своєю ініціативою робили все, щоб життя у нашому прекрасному місті ставало зручнішим і комфортнішим, ви надихали й нас на нові проекти та досвід. Щира подяка нашим землякам, які своїми професійними та творчими здобутками уславлювали рідне місто далеко за його межами, знаходили нових друзів, допомагали в становленні нових партнерських стосунків.

Новий Рік – це свято, якого ми чекаємо з трепетом й зустрічаємо зі світлими почуттями й добрими сподіваннями. Він символізує оновлення і ми, підбиваючи підсумки, будуємо нові плани й заглядаємо в рік прийдешній. Тож  вірю, що впродовж наступного року ми разом з вами зможемо зробити все, щоб Кременець міцнів, розвивався, ставав надійною домівкою для наших дітей та онуків.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай же усе, що ви загадаєте у новорічну ніч,  здійсниться вже у найближчому майбутньому.

Шановні кременчани, нехай прийдешній 2019 рік стане для нас часом, у якому Україна стане на шлях процвітання та економічного зростання, в якому кращі сини та дочки українського народу перестануть гинути на сході нашої держави.

Нехай принесе Новий рік у кожну сім`ю здоров`я та благополуччя, спокій, гармонію та добробут. Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки! Божого благословення вам, вашим сім’ям та родинам.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Міський голова                                                                                                                                   Олексій КОВАЛЬЧУК

Відеовітання міського голови можна переглянути тут

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь