Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Урочистості з нагоди Дня національної поліції

Дата: 04.07.2018 15:16
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

«Служити і захищати» – таким є девіз створеної три роки тому національної поліції, яка сьогодні відзначає професійне свято. Рівно три роки тому указом Президента українці позбулись слова міліціонер, натомість отримали нове сучасне визначення для місцевих правоохоронців – поліцейський.

Під час урочистостей з нагоди свята, що відбулися сьогодні у РБК, колишніх колег із професійним святом привітав і міський голова Кременця Олексій Ковальчук. Кращі працівники нацполіції отримали подяки та пам’ятні подарунки від міського голови.

Хоча назва служби й змінилася, проте професійну та емоційну близькість із місцевою нацполіцією Олексій Ковальчук завжди відчуває. Адже сам впродовж кількох років очолював Кременецький райвідділок. А відтак задля спокою кременчан Кременецька міська рада завжди іде на зустріч нацполіції та надає сприяння у рамках відповідних програм.

Як зауважив Олексій Ковальчук, особливо приємно зустріти сьогодні серед кращих правоохоронців, що отримали нагороди з рук керівництва колишніх працівників міської ради.

Урочистості з нагоди Дня національної поліції були прикрашені яскравими та емоційними виступами місцевих виконавців та колективів.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь