Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Аварійна ситуація у каналізаційній системі

Дата: 01.11.2018 15:46
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

Аварійна ситуація сталася сьогодні на вулиці Горбача у будинках 3,5,5а,7. Там з вини мешканців забилася каналізаційна мережа. При виїзді сантехніки, окрім засобів гігієни, у трубопроводі виявили одяг – светр і футболку. Разом з тим працівники КП «Міськводгоспу» наштовхнулися на перешкоду, яку неможливо усунути.

Основна проблема забезпечення належного функціонування каналізаційної системи полягає у тому, що після здачі будинків каналізаційна й водопровідна системи не були передані на обслуговування КП «Міськводгосп». Комунальне підприємство неодноразово зверталося до голів ОСББ щодо приведення даних мереж у відповідний технічний стан та подальшої передачі для обслуговування. Як наслідок через безвідповідальність мешканці й надалі потерпатимуть від несправності каналізації.

Тож закликаємо мешканців згаданих будинків ініціювати обладнання каналізаційних систем та передачі їх в обслуговування КП «Міськводгосп» та відповідально ставитися до експлуатації каналізації аби в подальшому уникнути схожих проблем.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь