Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася зустріч із координаторами Програми ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень»

Дата: 27.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

Сьогодні, 27 лютого, за ініціативи Кременецької міської ради та Кременецького районного ресурсного центру громад у нижньому залі Кременецької районної ради відбулася зустріч із координаторами Програми ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень». Окрім заступників міського голови Миколи Матвіюка та Володимира Шевчука спікерами виступили заступник начальника управління ЖКГ та енергозбереження ТОДА Софія Близнюк та регіональний керівник ПРООН Ігор Стефанів. До розмови долучилися представники ініціативних груп зі створення ОСББ та представники існуючих ОСББ та ЖБК та семеро керівників ОСББ.

У рамках проекту Європейського Союзу Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (UNDP HOUSES) надаватиме підтримку об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків у їх організаційному становленні та впровадженні енергоефективних рішень.

Спікери дали конкретні рекомендації, як керівникам уже існуючих ОСББ ефективного співпрацювати з ПРООН. Перш за все потрібно зареєструватися на сайті UNDP Україна. Як результат ОСББ зможуть отримати не лише інформаційну підтримку, а й реальну можливість зекономити 50-80 відсотків впроваджуючи енергоефективні заходи за кошти ЄС та Фонду енергоефективності України.

За додатковою інформацією та консультаціями звертайтесь за номером: 0961203242 – заступник міського голови Володимира Шевчука.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь