Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

На Кременеччину з’їхалися родини загиблих військових з усієї України

Дата: 07.08.2019 14:51
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Цьогоріч уже вдруге на Кременеччину приїздять родини загиблих військових з усієї України. Тут відбулася Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців та ветеранів бойових дій. Організовує цей збір відомий священик-волонтер Андрій Любунь за підтримки місцевої влади, зокрема міського голови Кременця Олексія Ковальчука.

Учасники приїхали до Кременця, познайомилися та відвідали найвизначніші історичні пам’ятки міста та околиць, з якими їх познайомив перший заступник міського голови Микола Матвіюк.

Сьогодні у с. Лішня поблизу джерела святої праведної Анни у капличці-пантеоні відбудеться архієрейське богослужіння. Також поряд з каплицею освятили пам’ятник загиблим у російсько-українській війні.

У ці дні родини захисників можуть не лише надавати підтримку одні одним, а й отримати її від інших. Вони мають чудову нагоду відвідати визначні історичні пам’ятки Тернопільщини, популярні туристичні місця. Це дає можливість принаймні на мить відволіктися від спільного горя – назавжди втрачених рідних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь