Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Служба у справах дітей інформує: Про проведення Всеукраїнського профілактичного заходу „Урок”

Дата: 03.09.2019 11:51
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

   З 2 вересня до 30 жовтня 2019 року в місті Кременець  службою у справах дітей, відділом освіти Кременецької міської ради, Кременецьким відділом  Національної поліції в Тернопільській області та спільно з іншими суб’єктами профілактичної право-виховної роботи  проводиться  Всеукраїнський профілактичний захід „Урок” та інші попереджувально-профілактичні заходи.

   Захід проводиться з  метою надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, попередження негативних проявів, покращання профілактичної право-виховної роботи, недопущення бродяжництва, жебракування, правопорушень та інших негативних проявів у дитячому середовищі, виявлення дітей шкільного віку, які не приступили до навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, забезпечення організованого початку 2019-2020 навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь