Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася 55-та сесія Кременецької міської ради

Дата: 23.09.2019 16:33
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

Сьогодні, 23 вересня, у Кременецькій міській раді відбулося засідання 55 сесії VII скликання, участь в якому взяли 20 депутатів із 26. Перед обранцями стояло 91 непросте питання, вирішення декотрих з них вкрай важливе для життя міста.

Зокрема депутати одноголосно підтримали хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Кременець на 2019 та Внесення змін до рішення сесії №2677 від 14 листопада 2018 року «Про затвердження міської Програми соціальної підтримки малозахищених верств населення «Турбота» на 2019 рік.

А от реорганізація структури апарату Кременецької міської ради викликала низку питань та заперечень, в результаті чого питання було відхилене.

Також сесія підтримала відкриття нових спортивних секцій у ДЮСШ ім. Андрія Пушкаря.  Проголосували й за впорядкування умов оплати праці працівників закладів дошкільної освіти. Затвердили положення про фінансове управління та внесли зміни до місцевого бюджету на поточний рік.

Чимало часу традиційно зайняв розгляд земельних питань та заяв і скарг кременчан.

На сьогоднішню, 55 сесію, Кременецької міської ради несподівано завітав депутат Верховної ради Ігор Василів. Нині у народного обранця від 164 округу запланована зустріч з виборцями, що відбулася в одному із залів Кременецької районної ради.

Деякий час він разом із помічниками спостерігав за ходом засідання, потім виступив перед депутатами та присутніми. Народний обранець коротко окреслив найближчі плани щодо прийняття Законів у ВР. Також пояснив ті чи інші рішення, котрі уже були прийняті новообраним складом ВР.

Ігор Василів пообіцяв Кременцю всіляку підтримку під час участі у проектах Державного фонду регіонального розвитку та відповів на запитання працівників апарату та депутатів міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь