Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Вшанували людей похилого віку

Дата: 01.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

Сьогодні у світі відзначають день тих, хто чи не найбільше потребує підтримки та турботи. Вшановують людей, котрі віддали себе для того, аби краще жилося майбутнім поколінням. Відтак, вшановують людей похилого віку.

Тож нині міський голова Олексій Ковальчук навідався до геріатричних центрів у селах В. Бережці та Катеринівка, де мешкають самотні кременчани або ж ті, що залишилися без опіки родини. Усі вони (40 чоловік) отримали подарункові набори. Підопічні центрів були надзвичайно раді увазі та прояву турботи

Міжнародний день людей похилого віку

Свято Міжнародний день людей похилого віку відзначається на початку жовтня. Засновано Генеральної Асамблеї ООН в 1990 році. Мета Дня літньої людини - зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління. Святкові заходи на День літньої людини в різних країнах дуже різняться. Це фестивалі та різноманітні концерти, театральні вистави та благодійні виставки, різноманітні вечори відпочинку, чаювання, танці, екскурсії, конгреси і конференції на захист прав літніх людей. У розвинених країнах багато, а особливо діти, повсюдно, хто як може, виявляють свою повагу людям старшого покоління. Представниками бізнесу для них влаштовуються знижки в магазинах і на різні послуги. Проводяться дії з підтримки тих, хто вже не в змозі сам про себе потурбуватися. Їм намагаються подарувати те, від чого на душі стає приємно, те, що надає сенс і чарівність. Всі намагаються приділяти увагу нашим улюбленим бабусям і дідусям.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь