Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

На Кременеччині висадили алею пам'яті

Дата: 20.11.2019 11:52
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Алею із 140-ка саджанців канадського дуба висадили сьогодні поблизу каплиці-пантеону у с. Лішня на Кременеччині. Для цього на Тернопільщину приїхали родичі загиблих у російсько-українській війні з Херсонщини. До корисної справи також долучилися й родини кременецьких атовців, студенти лісоколеджу, пластуни місцевого осередку. Засвідчити свою шану родичам загиблих приїхав до Лішній й міський голова Олексій Ковальчук.

Перед цим у каплиці-пантеоні о. Андрій Любунь відправив службу за усіх полеглих українських військових у війні на сході. Капелан зазначив, що українці все ж повинні прагнути єднання, бо у цьому наша сила і ніщо не повинне розділяти захід та схід України.

Опісля того, як дерева посадили, учасники заходу поспілкувалися у невимушеній атмосфері за обідом. А обговорити їм завжди є що, надто багато об’єднує цих людей. Згодом гості з Херсонщини вирушили на коротку екскурсію визначними історичними місцями Тернопільщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь