Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременчанам розповіли - як заробити на туристичній привабливості міста

Дата: 21.11.2019 08:47
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Як поєднати приємне з корисним розповіли кременчанам на відкритому заході «Фестиваль як інструмент промоції та розвитку». Корисна бесіда відбулася у малому залі Кременецького районного будинку культури за участі Тетяни Воронової – консультанта з розвитку внутрішнього туризму, організатора фестивалю інструментальної та симфонічної музики InStrum Fest.

Участь взяли представники міської та районної влади, активісти, представники ЗМІ. Почути корисну інформацію та обговорити перспективи проведення масових культурних заходів у Кременці прийшли перший заступник міського голови Микола Матвіюк та начальник відділу культури та туризму Кременецької міської ради Ганна Бобровська.

Тетяна Воронова розповіла про власний досвід організації фестивалю у Заліщиках та запропонувала відтворити ідею у Кременці. Наприклад, започаткувати традиційний культурний захід у пам'ять про видатного кременчанина, всесвітньо відомого скрипаля Ісаака Стерна. Присутні обговорили можливості реалізації цієї ідеї та можливі проблеми, з якими можуть зіштовхнутися організатори. Фестиваль запропонували проводити влітку та приурочити до дня народження Ісаака Стерна.

Також організатор наголосила на тому, що традиційний фестиваль може стати для міста гарною інвестицією, яка згодом приведе за собою чималі кошти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь