Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременчани отримали нагороди

Дата: 21.11.2019 17:05
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

20 листопада 2019 року відбулася звітна конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» на базі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Обласна організація налічує десять колективів фізичної культури у складі 3510 учасників, які роблять усе можливе, аби фізична культура і спорт об’єднувала та підтримувала спортивний і суперницький дух серед поліцейських, військовослужбовців, рятувальників та інших спецслужб та спортсменів області. Почесними грамотами та футболками «Динамо» нагородили зокрема і начальника відділу молоді та спорту Кременецької міської ради Андрія Станіславенка – майстра спорту міжнародного класу з кікбоксингута Андрія Голуба – заслуженого майстра спорту з кікбоксингу та Сергія Коптюка – тренера з кікбоксингу.

Колектив міської ради вітає із новим досягненням Андрія Володимировича та бажає подальших усіпіхів у спортивній кар`єрі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь