A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У Кременецькій районній філії Тернопільського ОЦЗ провели семінар для безробітних

Дата: 03.12.2019 12:38
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Сьогодні об 09.00 у Кременецькій районній філії Тернопільського ОЦЗ провели семінар для безробітних на тему: «Ознайомлення  з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає ДСЗУ та  особам з інвалідністю». В семінарі взяли участь  6 безробітних.

Начальник відділу організації працевлаштування населення Орест Брик підкреслив, що особи з інвалідністю потребують особливої уваги і для них мають бути створені умови, які дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. На сьогоднішній день на обліку в Кременецькій районній філії перебуває 9 безробітних з числа осіб з інвалідністю. Впродовж 2019 року за сприянням у працевлаштуванні до районної філії звернулися 25 осіб з інвалідністю, 10 з них були працевлаштовані. Служба зайнятості забезпечує можливість отримання нової професії, стажування, а також підвищення кваліфікації.

Начальник відділу організації надання БВПД та роботи з її надавачами Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Бобрик разом із головним спеціалістом відділу Ольгою Бондар ознайомили присутніх із послугами, які надає місцевий центр, а також про умови прийому на роботу, надання відпустки, в тому числі без збереження заробітної плати, режими роботи особам з інвалідністю.

В свою чергу начальник відділу персоніфікованого обліку Управління соціального захисту населення Кременецької міської ради Павло Цюман ознайомив безробітних з умовами безкоштовного проїзду, надання санаторно-лікувальних путівок, призначення житлово-комунальних пільг та субсидій.

Учасники семінару обмінялися контактними телефонами для подальшої співпраці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь