Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Учениця Кременецької ЗОШ №1 Юліанна Туницька стала сенсацію на змаганнях у Німеччині та візьме участь в Олімпійських Іграх

Дата: 16.12.2019 10:27
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Чудовими новинами завершується рік для кременецьких санкарів. Днями вихованка Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності, учениця 11 класу Кременецької ЗОШ №1 здобула почесне право участі в Юнацьких Олімпійських Іграх-2020.
– Учора на етапі Кубка світу в Німеччині (Альтенберг) Юліанна Туницька здобула золото. Попереду головні змагання – Юнацькі Олімпійські Ігри! – розповіла тренер спортсменки-саночниці Світлана Кравчук. – Юліанна займається санним спортом з 6 класу. Вже й самого початку було зрозуміло, що ця дівчина буде показувати хороші результати. У 14 років вона виконала звання майстра спорту України, посівши 3 місце на дорослому Чемпіонаті України. Після цього її включили в дорослу збірну України. Участь в етапах Кубка світу та підготовка до них здійснюється за допомогою Міністерства молоді та спорту, також деколи не обходиться без власних коштів. Тиждень тому Юліанна здобула ліцензію на Юнацькі Олімпійські ігри, які розпочнуться 9 січня у Лозанні, Швейцарія. Тому залишається тримати кулаки, бо конкуренція зовсім не легка, – каже тренер Юліанни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь