Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новий рік

Дата: 24.12.2019 08:49
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

 

       Напередодні Новорічно-Різдвяних свят, 23 грудня 2019 року, службою у справах дітей Кременецької міської ради було організовано свято для усиновлених дітей, дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби. На свято діти були запрошені разом з батьками, опікунами та піклувальниками.
        Хоч цього року зима забарилася, але завдяки акторській майстерності   артистів,  маленькі кременчани поринули у зимову казку із цікавими персонажами. Діти взяли активну участь в конкурсах, хороводах, іграх. Вони співали, розповідали віршики та отримували від Миколая і королеви Зими призи.
        З прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим присутніх привітали перший заступник міського голови Микола Матвіюк, директор НКВ «Кременецька ЗОШ 1-Ш ступенів №5 » Андрій Смаглюк, які побажали дітям та їхнім сім’ям щасливих, змістовних свят, радісних канікул, родинного затишку та щасливого майбутнього, а також вручили дітям солодкі подарунки та іграшки.
        Організатори заходу вдячні за гостинність адміністрації «Кременецької ЗОШ 1-Ш ступенів №5 - ДНЗ », артистам та їхньому керівнику - за проведене чудове свято для малечі.          

                                                                               

Служба у справах дітей КМР.
      

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь