Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Вітання працівників житлово-комунального господарства Кременця

Дата: 13.03.2020 09:47
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

 

День працівників житлово-комунального господарства − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Напередодні свята комунальники Кременця отримують вітання від міського голови Олексія Ковальчука та заступників. У вітальному слові очільник міста зазначив, що люди цих професій заслуговують на подяку та шану не лише у своє професійне свято, а й щоденно. Адже їх робота є найбільш помітною у місті. Від них залежить – благоустрій, вчасне та якісне надання послуг із водопостачання та вивезення ТПВ. Словом, комфорт та затишок кременчан.

Кращі працівники отримали відзнаки та подарунки. Керівники комунальних підприємств, що працюють сьогодні у місті, зазначають, що впродовж останніх років технічно-матеріальна база значно покращилася. Проте, зізнаються, що є ще до чого прагнути. Спільними із міською владою та депутатами зусиллями, переконані комунальники, можна впоратися із усіма завданнями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь