Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

УВАГА! ВАЖЛИВО!

Дата: 18.03.2020 18:21
Кількість переглядів: 547

           

Фото без опису

Кременецька міська рада

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Фото без опису47003 Тернопільська область, м. Кременець, вул. Шевченка, 67  тел.2-27-39, 2-42-90      

 

 

 

ПРОТОКОЛ № 5

 

міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

                                                                                                  

 

від 18 березня 2020 року

 

Головує:  Ковальчук О.А. – міський  голова, голова комісії.

Секретар комісії: Лановецький Ю.Я. – начальник відділу з питань цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами.

 

      Присутні: члени комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: Матвіюк М.М. – перший заступник міського голови;     Шевчук В.М. – заступник міського голови; Тартак О.С. - начальник юридичного відділу; Волянюк О.В. – директор КП «Міськводгосп»; Заєць А.І. – начальник Кременецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області; Ігнатюк А.М. – начальник Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області, Галькевич Г.Г. – начальник Кременецького РВ УДСНС України в Тернопільській області, Пурдик О.О. – начальник відділу ЖКГ управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин; Тімахова Н.Ю. – начальник фінансового управління Кременецької міської ради, Гуславський А.А. – директор                           ДП «Кременецьке управління постачання та реалізації газу».

Запрошені: Трубіцин Сергій Олександрович – завідувач Кременецького міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Слободянюк Людмила Василівна – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кременецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, Забрамська О.Б. – лікар епідеміолог Кременецького міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Корнійчук В.І. – директор комунального некомерційного підприємства «Кременецький центр первинної медико – санітарної допомоги».

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про стан забезпечення санітарно – епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:

 

  Ковальчук О.А. – міський голова, розпочав засідання міської комісії ТЕБ та НС та довів до членів комісії та запрошених порядок денний.

   Тартак О.С. – начальник юридичного відділу Кременецької міської ради проінформувала, що послуги з громадського харчування, в тому числі закладами ресторанного господарства, за адресною доставкою онлайн надаються при умові забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням "Продукти". Водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені засобами санітарного захисту. Продукти харчування мають бути фасованими і упакованими.

 

 

 ВИРІШИЛИ:

 

  1.  Посилити заходи режиму поточної дезінфекції в приміщеннях, де здійснюється підготовка продуктів харчування та в спеціальному транспорті, на якому здійснюється доставка продуктів харчування. Забезпечити генеральне прибирання із застосуванням деззасобів всіх приміщень. Провести ревізію вентиляційних систем, оцінити їх ефективність та забезпечити безперебійну роботу. Не допускаються в приміщення, де здійснюється підготовка продуктів харчування особи, які мають ознаки ГРВІ та/або не пройшли температурний скринінг. Протокол щодо доставки онлайн продуктів харчування додається.

 

 

                                                                                   

                                                                                      Термін виконання – негайно.

 

  1. Дозволити здійснювати суб’єктам господарювання діяльність із роздрібної торгівлі засобами гігієни, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, якщо ця діяльність є основною субєкта господарювання. Заборонити суб’єктам господарювання здійснювати продаж інших товарів або здійснювати іншу діяльність, крім передбаченої рішенням Кременецької міської комісії з ТЕБ та НС № 4 від 17 березня 2020 та постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 (зі змінами).

 

                                                                                      Термін виконання – негайно.

 

 

  1. Затвердити Окремий протокол щодо доставки онлайн продуктів харчування.

 

                                                                                      Термін виконання – негайно.

 

 

  1. Припинити у звязку із припиненням роботи ринків нарахування плати за користування місцями для здійснення виносної торгівлі.

 

                                                                                      Термін виконання – негайно.

 

 

  1. Дозволити організаціям поштового звязку здійснювати основний вид діяльності – функції поштового звязку.

 

                                                                                               Термін виконання – постійно.

 

  1. Надати дозвіл здійснювати діяльність:
  • автомийкам;
  • закладам ритуальних послуг;
  • поштовим установам;
  • станціям технічного обслуговування автотранспорту (шиномонтаж).

 

 

 

 

 

         Міський голова                                                              Олексій КОВАЛЬЧУК

 

          

         Перший заступник міського голови                           Микола МАТВІЮК

 

 

         Заступник міського голови                                          Володимир ШЕВЧУК

 

 

         Начальник юридичного відділу                                   Олена ТАРТАК

 

 

       

        

                                                                                                                          

 

 

 

 

Окремий протокол

щодо доставки онлайн продуктів харчування

 

 

Послуги з громадського харчування, в тому числі закладами ресторанного господарства, за адресною доставкою онлайн надаються при умові забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням "Продукти". Водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені засобами санітарного захисту. Продукти харчування мають бути фасованими і упакованими.

Посилити заходи режиму поточної дезінфекції в приміщеннях, де здійснюється підготовка продуктів харчування та в спеціальному транспорті, на якому здійснюється доставка продуктів харчування. Забезпечити генеральне прибирання із застосуванням деззасобів всіх приміщень. Провести ревізію вентиляційних систем, оцінити їх ефективність та забезпечити безперебійну роботу.

Не допускаються в приміщення, де здійснюється підготовка продуктів харчування особи, які мають ознаки ГРВІ та/або не пройшли температурний скринінг.

 

 

 

Перший заступник міського голови                                    Микола МАТВІЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь