Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Подяка усім, хто працює в умовах карантину

Дата: 18.04.2020 10:36
Кількість переглядів: 1108

Фото без опису

Уже понад місяць кременчани, як всі українці, є заручниками складної ситуації в умовах епідемії коронавірусу. Зараз ми відчуваємо ще більшу напругу, у зв’язку з тим, що кожного дня кількість підтверджених хворих, як у місті, так і в районі зростає. Нам усім зараз непросто. Але маємо пережити цей період. У цьому нам усім допомагають звичайні люди, які кожного дня, наражаючи себе на незриму небезпеку, роблять свій невеликий подвиг.

Напередодні Великого християнського свята – Великодня, хочу висловити щиру вдячність перш за все медикам, які, опинившись в епіцентрі небезпеки, все ж виконують свої обов’язки, дбають про наше здоров’я, лікують тих, хто уже занедужав. Дякую правоохоронцям, які стежать за дотриманням режиму карантину, часто наштовхуються на нерозуміння з боку громадян, і, попри це, продовжують гідно нести службу. Як завжди, а зараз у посиленому режимі, дбають про нашу безпеку кременецькі рятувальники (ДСНСУ). Не можна переоцінити й роботи комунальних служб КП «Кременецьблагоустрій» та «Міськводгосп», які, незважаючи на суттєве скорочення оплати послуг, що пов’язана з карантином, все ж дбають про чистоту вулиць, вчасно вивозять ТПВ, постачають воду до осель кременечан. Вдячний й працівникам магазинів та супермаркетів Кременця, котрі щоденно обслуговують сотні містян, і наражаються на небезпеку навіть попри усі захисні засоби.

Ваша праця та самовідданість вернуться вам сторицею. Міцного здоров’я вам та терпіння, а родинам злагоди, благополуччя та достатку.

Міський голова                                                           Олексій Ковальчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь