A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

УВАГА! Щодо сплати комунальних платежів

Дата: 28.04.2020 08:31
Кількість переглядів: 612

 

Раніше Кременецька міська рада уже закликала кременчан навіть попри режим карантину відповідально ставитися до сплати комунальних платежів. Зокрема, за водопостачання та водовідведення та вивіз ТПВ. На жаль, не усі кременчани усвідомлюють свою відповідальність і за останні два місяці сплата суттєво скоротилася. Якщо у березні за вивіз сміття розрахувалися 70% містян, за водопостачання та водовідведення – 80%, то у квітні – 60%, а вивіз сміття заплатила лише половина.

Фото без опису

Усі комунальні служби Кременецької міської ради продовжують вчасно та безперебійно надавати послуги. Уся ця робота потребує не лише людських ресурсів та виплати заробітної плати працівникам, а й технічних. Зокрема, обслуговування спецтехніки, придбання паливно-мастильних матеріалів та інше. Тож у зв’язку із заборгованістю оплати комунальних послуг виникає дефіцит коштів, відтак, робота комунальних служб під загрозою. Якщо заборгованість і надалі зростатиме, об’єм послуг комунальників може зменшитися, або й узагалі призупинитися до повного погашення боргу.

Закликаю кременчан з розумінням поставитися до ситуації, що склалася. Розумію, що в режимі карантину вчасна оплата послуг комунальних служб ускладнюється. Та це можливо зробити он-лайн за цим посиланням. Люди старшого віку можуть звернутися за допомогою до молодших представників родини – дітей чи онуків. Адже від нас із вами залежить вчасність та якість надання комунальних послуг, а це – наш комфорт та безпека, особливо в умовах епідемії.

Міський голова                                                    Олексій Ковальчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь