Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременецька міська рада оголошує конкурс проектів Громадського бюджету-2021

Дата: 19.06.2020 11:16
Кількість переглядів: 2929

Фото без опису

Відповідно до рішення сесії Кременецької міської ради №2565 «Про затвердження Положення про запровадження громадського бюджету міста Кременця» оголошується конкурс проектів, які реалізовуватимуть у 2021 році.

Подавати проєкти можна з 1 липня до 9 серпня 2020 року. Відтепер подати проект та проголосувати можна не лише у Кременецькій міській раді, а й на платформі E-DEM.UA.

Терміни оцінки Комісією поданих проектів (робота з авторами, уточнення авторами проектів, прийняття рішення комісією про допуск проектів на голосування): 10 серпня 2020р. – 31 серпня 2020р. Терміни проведення інформаційної компанії для ознайомлення жителів міста з проектами – 01 вересня 2020р. – 14 вересня 2020р. Терміни початку і завершення голосування за проекти: 15 вересня 2020р. – 15 жовтня 2020р. Оголошення проектів-переможців:  до 01 листопада 2020р.

Також цього року до параметрів Громадського бюджету внесені певні зміни. Загальний обсяг видатків на плановий рік, що планується спрямувати на реалізацію проектів: 300 тис. грн. Кількість підписів, що мають бути зібрані для подачі проекту автором: 20 осіб (крім автора проекту). Максимальна тривалість реалізації проекту: з 1 січня по 31 грудня 2021 р. Мінімально можливий вік автора: 16 років. Кількість проектів, які може подати один автор – 1. Максимальна вартість одного проекту: 100 тис. грн. Типи проектів: Безпека та громадський порядок, Дорожнє господарство, Енергозбереження, Комунальне господарство, Культура та туризм, Навколишнє середовище, Освіта Соціальний захист, Спорт, Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології, Транспорт.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь