A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Служба зайнятості Тернопільщини – надійний соціальний партнер на ринку праці

Дата: 03.11.2020 08:25
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

Служба зайнятості Тернопільщини – надійний соціальний партнер на ринку праці

Формуючи систему правових відносин, Україна інтегрується у світову економіку, однією з основних рис якої є послідовна державна політика у сфері надання соціальних послуг. Це один із напрямків, завдяки успішній діяльності якого вдається забезпечити належний рівень життя населення. Перша листопадова неділя – День працівників соціальної сфери. До когорти таких людей належать й працівники служби зайнятості, які надають соціальні послуги і тим, хто залишився без роботи, - у пошуку свого місця на ринку праці, і роботодавцям – у доборі необхідних кадрів.

Протягом січня-вересня 2020 року послугами Кременецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості скористались 3117  осіб, з них 2149 отримали статус безробітного, 841 краянина було працевлаштовано.

До участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру залучено 74 особи. 154 безробітних за спрямуванням служби зайнятості проходили профнавчання.

На 1 жовтня 2020 року на обліку в Кременецької районної філії перебувало 938 безробітних, що на 15,7 % більше, ніж на 1 жовтня 2019 року.

Особливу увагу фахівці служби зайнятості приділяють наданню соціальних послуг демобілізованим учасникам АТО та особам з інвалідністю. Так, з початку 2020 року послугами служби зайнятості області скористалися 10 колишніх воїнів, 6 – працевлаштовано.

Також через службу зайнятості шукали роботу 29 осіб з інвалідністю, 7-ом вдалося знайти роботу.

Впродовж січня-вересня 2020 року послугами служби зайнятості скористалися 377 роботодавців, які подали інформацію про 1076 тис. вакансій.

Курс України на євроінтеграцію вимагає створення належних умов для цивілізованого європейського рівня соціального обслуговування клієнтів служби зайнятості за кращими міжнародними стандартами, використовується клієнтоорієнтований підхід та рекрутингові засади, забезпечується широка доступність послуг, у т.ч. он-лайн.

Напередодні свята - Дня працівника соціальної сфери - вітаємо колег та соціальних партнерів служби зайнятості на ринку праці. Бажаємо процвітання Україні, стабільної роботи, гідної зарплати, міцного здоров'я, миру і родинного затишку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь