Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 08:35
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування, колеги!

Щорічно 7 грудня ми відзначаємо професійне свято людей, котрим громада довірила право представляти свої інтереси, сприяти утвердженню в українському суспільстві принципів демократії – День місцевого самоврядування. Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення, відповідати за розвиток наших населених пунктів, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою  – відповідальна робота.

Ми разом робимо спільну справу – працюємо задля добробуту мешканців тепер уже Кременецької громади. Ви, шановні колеги, присвятили себе благородній та відповідальній справі – служінню громаді, роботі задля задоволення потреб та інтересів кожного її представника, створення належних умов для  життя. 

Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю з кожним, кому довірено представляти інтереси наших виборців.  Впевнений, що наша сумлінна та віддана праця об’єднуватиме у спільному прагненні зробити Кременецьку об’єднану територіальну громаду європейською – чистою, охайною і комфортною для людей. Це додасть усім нам наснаги на добрі справи, порозуміння задля добра і благополуччя, стане імпульсом для подальшого соціально-економічного розвитку та процвітання, стимулом для досягненням нових здобутків та запорукою збереження миру і злагоди в кожній нашій домівці та Україні!

Шановні колеги, бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків як на ниві народовладдя, так і у всіх ваших починаннях в ім’я розквіту рідного міста, зростання добробуту всього українського народу! Упевненості вам, віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких гараздів.

Міський голова                                      Андрій Смаглюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь