Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 10.02.2021 11:52
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

   За інформацією Українського гідрометеорологічного центру у зв?язку з виходом південного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов.

   11 лютого у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, у західній частині пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності – жовтий), у Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг (ІІ рівень небезпечності – помаранчевий).

   12 лютого у північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях  значний сніг, хуртовини, снігові замети, в Одеській, Миколаївській областях утворення снігового покриву; у центральних, східних та південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

   На дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Приріст снігу в західних, північних областях 10-20 см, у південних, центральних областях10-15 см, у східних областях 5-7 см.

 

   12 лютого у західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях, 13-14 лютого в Україні значне зниження температури: вночі до 9-16° морозу, у Чернігівській та Сумській областях до 20° морозу,  вдень до 7-13° морозу.

   15-18 лютого без істотних опадів, подальше зниження температури        на 4-8°.

 

   Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг – припинення, руху автотранспорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь