Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулась робоча нарада з старостами та землевпорядниками населених пунктів що увійшли до складу Кременецької міської територіальної громади

Дата: 30.03.2021 20:53
Кількість переглядів: 335

 

Фото без опису

 

30 березня голова громади Андрій Смаглюк провів робочу нараду з старостами та землевпорядниками населених пунктів що увійшли до складу Кременецької міської територіальної громади за участю заступників міського голови та керівників структурних підрозділів Кременецької міської ради.

 Під час зустрічі було обговорено проблемні питання, які виникають у ході роботи. Зокрема розглянули питання співпраці та взаємодії  з Управлінням соціального захисту населення.

Підняли питання про розроблення проекту рішення для затвердження сесією міської ради: «Про затвердження переліку послуг які надаються віддаленому робочому місцю адміністратора (старостам)».

Злочевська А. М. керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» ознайомила усіх присутніх з порядком  прийому заяв та звернень з надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів.

Обговорювались питання щодо роботи закладів культури  сільської місцевості в умовах карантину.

Керівник медичної установи КНП "Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги" Корнійчук В. І. проінформував про роботу  сімейних лікарів та необхідність укладення декларацій на надання медичних послуг. Закликав до вакцинації проти хвороби covid-19. Повідомив про імовірні реакції людського організму на щеплення від коронавірусу, як про стандартні ефекти (легке підвищення температури, почервоніння, свербіж і набряк місця уколу), так і про зростання температури, біль у м’язах та суглобах, слабкість і втому. При цьому слід розуміти: стандартна побічна реакція – це ознака того, що вакцина подіяла, а імунна система почала працювати над виробленням антитіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь