Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До уваги жителів Кременецької міської територіальної громади

Дата: 31.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2020 року № 1035 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, з 1 січня 2021 року заяви з необхідними документами для призначення допомог, пільг та житлових субсидій приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади або посадовими особами центру надання адміністративних послуг.

Виконавчим органом у сфері соціального захисту населення у Кременецькій міській територіальній громаді є управління соціального захисту населення Кременецької міської ради.

Тому з 01 січня 2021 року прийом документів та призначення усіх видів соціальної підтримки для мешканців приєднаних до міста Кременець населених пунктів проводиться управлінням соціального захисту населення Кременецької міської ради за адресою вул. Льотчиків-визволителів, 14, м. Кременець (колишнє приміщення тютюнового заводу).

Також наголошуємо, що Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» визначено, що територія територіальної громади - нерозривна територія, в межах якої територіальна громада здійснює свої повноваження щодо вирішення питань місцевого значення відповідно до Конституції і Законів України, як безпосередньо, так і через органи місцевого самоврядування.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь