Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Протокол засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кременецької міської ради

Дата: 07.05.2021 14:35
Кількість переглядів: 476

Протокол

засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кременецької міської ради.

 

 

     06.05.2021 р. Початок засідання -15.00 год.

     Місце проведення: зала засідань Кременецької міської ради, м. Кременець, вул. Шевченка, 67.

     Конкурсна комісія створена на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020р. № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», розпорядження міського голови № 130-О від 09 квітня 2021 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної  посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кременецької міської ради,  № 149-О від 21 квітня 2021 року

«Про  внесення змін у розпорядження міського голови № 261-О від 28.12.2020 року «Про затвердження персонального складу  конкурсної  комісії  на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради»

     На засіданні присутні:

1.  Матвіюк М.М. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

2.   Собчук І.В. – начальник  відділу кадрів – член комісії;    

3.   Остапчук І.С. – секретар ради;

4. Гурчик Н.Ю. – заст. нач. управління – начальника бюджетного відділу фінансового управління;

5. Тартак О.С. – начальник юридичного відділу;

6. Набок Р.М. – головний спеціаліст управління  соціального захисту населення;

7. Гуляк С.О. – начальник відділу соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення.

 

     Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради» є правомочним.

     СЛУХАЛИ:

     Собчук І.В., яка доповіла, що для участі в конкурсі на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради»  подано чотири заяви та  пакет документів від:

     ДРАНЧУК Наталії Зіновіївни;

     ПИЛИЩУКА Романа Петровича;

     БОБРИК Євгенії Сергіївни;

     БІДЕНКО Зої Анатоліївни

 

     Повідомила про попередню перевірку документів поданих на конкурс та їх комплектність визначеному переліку згідно Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг комунальної установи. Наголосила про необхідність прийняття конкурсною комісією за результатами проведеного аналізу поданих документів рішення щодо можливості допущення кандидата до участі у конкурсі.

     ВИРІШИЛИ: допустити до участі у конкурсі на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради» кандидатів ДРАНЧУК Наталію Зіновіївну, ПИЛИЩУКА Романа Петровича, БОБРИК Євгенію Сергіївну, БІДЕНКО Зою Анатоліївну.

     Голосували: за - 7; проти - 0; утримались - 0. Прийнято одноголосно.

     На конкурс прибуло три кандидати, БІДЕНКО Зоя Анатоліївна у телефонній розмові повідомила про відмову брати участь у конкурсі.

 

     СЛУХАЛИ:

     Матвіюка М.М. - голову конкурсної комісії, який повідомив, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020р. № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», розпоряджень  міського голови «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної  посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Кременецької міської ради, «Про  внесення змін у розпорядження міського голови № 261-О від 28.12.2020 року «Про затвердження персонального складу  конкурсної  комісії  на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради», запропонував здійснити перевірку на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг) згідно затвердженого переліку питань шляхом презентації перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунальної установи, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної зазначеної презентації.

     Кандидати між собою вирішили порядковість  свого виступу:  перша - Дранчук Н.З., друга – Бобрик Є.С., третій Пилищук Р.П.

     Голосували: за - 7; проти - 0; утримались - 0. Прийнято одноголосно.

     ДРАНЧУК Наталія Зіновіївна коротко розповіла про себе,  свій трудовий шлях,  досягнення, підвищення кваліфікації… І плавно перейшла до презентації, тривалість якої становила  20 хв. На проекторі доступно продемонструвала та доповіла про основні  організаційні та правові засади надання соціальних послуг, спрямованих на профілактику складних життєвих обставин, подолання або мінімізацію їх негативних наслідків, особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Наголосила на жахливий стан геріатричного відділення у с. Катеринівка, продемонструвала  фото на екрані.

 

     Після презентації, члени конкурсної комісії задали ряд питань:

  • Які варіанти оплати соціальних послуг визначено Законом?
  • Кого і у який спосіб інформують про обмеження або припинення надання соціальних послуг?
  • Що може спричинити складні життєві обставини?

На що кандидат Дранчук Наталія Зіновіївна у повній мірі надала чіткі відповіді.

 

 

     Надалі запросили БОБРИК Євгенію Сергіївну, яка також розповіла про себе, свою трудову діяльність з 1981 року, роботу на посаді директора Центру з 2011 року.

     У членів комісії склалось враження, що це був не перспективний план розвитку, а перш за все - звіт роботи за попередні роки, та визнати його позитивним, нажаль члени комісії не змогли, попередньо знаючи  про  недоліки, які були виявлені в ході обстеження комісією Кременецької міської ради в геріатричному центрі с. Катеринівка.

 

     Третім запросили до слова Пилищука Романа Петровича, він в свою чергу доповів про себе, наголосив, що 10 років працював заступником директора територіального центру соціального обслуговування при Бобрик Є.С.

     Членам комісії сподобався перспективний план розвитку, який презентував Роман Петрович, але чому ж він свою чергу не впровадив частину  озвученого за цих 10 років? Тобіж перспективу розвитку за цей період не було.

     На запитання членів комісії відповіді надавав не у повній мірі, у деяких питаннях не володів інформацією стосовно стандарту надання соціальних послуг прийомним сім’ям, патронатним сім’ям, ДБСТ та дітям які виховуються під опікою та піклуванням.

 

     Переможець конкурсу визначався шляхом відкритого голосування членів конкурсної комісії після обговорення професійної компетентності, досвіду роботи, досягнення в професійній діяльності учасників конкурсу, презентації розвитку, надання відповідей на запитання. За результатами  обговорення

     ВИРІШИЛИ:

     Переможцем конкурсу на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради» визначити ДРАНЧУК Наталію Зіновіївну.

 

     Голосували: за - 7; проти - 0; утримались - 0. Прийнято одноголосно.

     1. Рекомендувати міському голові призначити на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради» ДРАНЧУК Наталію Зіновіївну;

     Голосували: за - 7; проти - 0; утримались - 0. Прийнято одноголосно.

     2. Рекомендувати директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Кременецької міської ради» Дранчук Наталії Зіновіївні розглянути питання стосовно  працевлаштування, при наявності вакансії,  Пилищука Р.П.

     Голосували: за - 7; проти - 0; утримались - 0. Прийнято одноголосно.

 

 

 

 

Голова конкурсної комісії                                                    Микола МАТВІЮК

Секретар конкурсної комісії                                                Ірина Собчук

Члени конкурсної комісії:                                                    Ігор Остапчук

                                                                                                Наталія Гурчик

                                                                                                Олена Тартак

                                                                                                Роман Набок

                                                                                                Світлана Гуляк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь