Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Святкування Дня захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 463


Фото без описуЩороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

З нагоди свята, 01 червня, міський голова Андрій Смаглюк та заступник начальника служби з прав захисту дітей Галина Мельник на Майдані Волі привітали дітлахів із святом та побажали в період канікул добре відпочити, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності, щоб діти стали нашою гордістю, адже вони наше з вами щастя та майбутнє.

Цього дня діток очікували різноманітні заходи: концертна програма, виставка «Веселка мрій», ростові ляльки,надувні гірки та батут, майстер-класи від народних умільців, смаколики для діток, караоке на майдані, дитяча дискотека, конкурс малюнку на асфальті «Привіт літо».

Також міським головою, начальником відділу культури та заступником служби з прав захисту дітей, діткам було вручено подяки та подарунки за призові місця в спортивних досягненнях, за участь в олімпіадах, мистецьких конкурсах.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь