Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Оголошення!

Дата: 09.06.2021 08:54
Кількість переглядів: 376

За результатами проведеного конкурсу, рішенням сесії  Кременецької міської ради  від  26 березня 2019 року № 3061 комунальне підприємство Кременецької міської ради «Міськводгосп» визнане  єдиним Виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Кременець

  Відповідно до  частини  1 статті 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Споживач зобов’язаний укласти договір на надання житло-комунальних послуг (на вивезення  побутових відходів), підготовлений виконавцем на основі типового договору – публічний договір про надання послуг з вивезення побутових відходів, опублікованого на сайті Кременецької міської ради 01.04.2019 та в газеті «Діалог» 29.03.2019.

Згідно ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» відмова споживача від укладання договору з виконавцем комунальної послуги не звільняє його від обов’язку оплати фактично спожитої комунальної послуги наданої таким виконавцем.

З питань укладання договорів із вивезення ТПВ та розміру оплати за надані послуги слід звертатись з документами (паспорт, ідентифікаційний код, будинкова книга) в абонентській відділ  КП «Міськводгосп» за адресою: місто Кременець вулиця Шевченка, 87, 1 поверх (телефони: 2 26 18; 098 09 66 713).

У випадку не укладання (відмова від укладання) договору на вивезення  побутових відходів із комунальним підприємством Кременецької міської ради «Міськводгосп» та несплата за надану послугу, у відповідності вимог Закону України «Про відходи», п.7.2. Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку прибирання утримання і прибирання вуличних,  дворових територій, парків, скверів міста Кременець згідно рішення сесії Кременецької міської ради від 08 серпня 2017 року № 1400, Вас може бути притягнуто до адміністративної відповідальністю за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення шляхом накладення адміністративного стягнення у вигляді  штрафу.

 

Адміністрація КП «Міськводгосп»Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь